Condooms in grootverpakking - Condoblog

Condooms in grootverpakking

 

Condooms in grootverpakking

Regelmatig zien we de verbaasde blikken van klanten die naar de bovenste planken van onze apothekerskast kijken en wijzen. “Duizend condooms???” Dat zijn er nogal veel inderdaad, maar we etaleren ze niet alleen maar voor de show. Voor wie zijn die grote bulkverpakkingen dan bedoeld?

Condooms in bulken zijn over het algemeen goedkoper dan condooms die je koopt per bijvoorbeeld drie of twaalf stuks. Je kunt veel geld sparen door een bulk te kopen en de inhoud te delen, met bijvoorbeeld vrienden of huisgenoten. We hebben zelfs al bulken aan moeders verkocht, die een voorraad in huis wilden hebben voor hun jong volwassen kinderen.

Ook als je met een groep op vakantie gaat, zijn grootverpakkingen natuurlijk een voordelige keuze.

Daarnaast zijn grote verpakkingen handig voor mensen die condooms gebruiken voor hun werk. Denk aan sexwerkers, maar ook aan mensen die bijvoorbeeld voorlichting geven en grote hoeveelheden gebruiken om af te rollen op een demonstratie model. Ook krijgen we regelmatig kunstenaars over de de vloer, die een project willen doen met condooms of mensen die ze nodig hebben voor wetenschappelijke experimenten.

Maar in allereerste instantie zijn de condooms natuurlijk bedoeld voor veilige sex, waarvoor deze budget condooms trouwens net zo geschikt zijn als die in duurdere, kleine pakjes. De houdbaarheidsdatum geeft je meestal voldoende tijd om ze te gebruiken of weg te geven. Als je vandaag een bulk van 144 stuks koopt kun je ze nog zo’n vier jaar gebruiken. Dus dat zijn meer dan 1440 dagen... reken maar uit...

Voorbeelden van condooms die we in bulken verkopen zijn kun je vinden in onze categorie: Goedkope condooms.