Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Aanbevolen Contact

Aanbevolen Contact

Al onze geteste condooms zijn geschikt voor vaginaal, oraal en anaal contact**. In alle gevallen is het belangrijk om een goed passend condoom te gebruiken met voldoende glijmiddel. Vooral bij anaal contact is extra glijmiddel een absolute must! Zie hiervoor ons maatsysteem en onze glijmiddelen.

ORAAL

Als u wilt kunt u bij oraal contact kiezen voor een condoom met een smaakje of juist condooms zonder glijmiddel. Gebruik ALTIJD voor iedere seksuele handeling een nieuw condoom. Dus NIET eerst orale seks en daarna gemeenschap met hetzelfde condoom. Tussendoor wisselen!

ANAAL

Als u nog niet veel ervaring heeft of als u het gewoon een prettig idee vindt, kunt u kiezen voor een extra sterk condoom. Het is echter belangrijker dat het condoom goed past en dat u extra glijmiddel gebruikt. Condomerie deelt het standpunt dat een standaard condoom ook gebruikt kan worden voor anaal contact, maar raadt niet aan om hiervoor ultra dunne condooms te gebruiken.

** Femidom wordt alleen aanbevolen voor vaginaal contact. In de praktijk worden deze condooms weleens gebruikt voor anaal contact. Als u hier meer over wilt weten verwijzen we u naar de site van gmhp. Lamsdarm beschermt alleen tegen zwangerschap en is dus alleen geschikt voor vaginaal contact.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen