Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Vrouwencondoom

Vrouwencondoom kopen? Laat je verrassen door de voordelen!

Een vrouwen condoom is een condoom dat de vrouw kan inbrengen. Het gebruik van een vrouwencondoom kent vele voordelen ten opzichte van het meer bekende ’mannencondoom’. Zo is dit het enige condoom waarbij ‘one size fits all’. En een vrouwencondoom kan enige tijd van tevoren worden ingebracht. Op deze manier hoeft het omdoen van het condoom geen onderbreking te zijn tijdens een spannend moment in bed!

Hete bekendste vrouwencondoom is momenteel de FC2, Dat is de vernieuwde (en verbeterde) versie van Femidom. Deze FC2 is gemaakt van nitriel en geschikt voor mensen met een latex-eiwit allergie.

We bieden ook een vrouwencondoom van latex: dit is de Ormelle. Ook dit is een condoom met een buitenring en een binnenring.

Heel bijzonder vinden wij Uniq. Dit vrouwencondoom is gemaakt van Synthetische hars (en daarmee latexvrij) en heeft een kanten gordeltje om het op de plek te houden.

Waarom kiest Condomerie voor het vrouwen condoom?

Condomerie biedt het vrouwencondoom aan vanwege de vele voordelen. Het is echt een mooie aanvulling op de ruime keuze aan mannencondooms. Het kan van te voren worden ingebracht, past bijna altijd en blijft in alle posities goed zitten. Bovendien is er dus ook een latexvrije variant die prima geschikt is voor mensen met een latex allergie. Probeer eens iets nieuws!

Meer informatie over vrouwencondoomsCondomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen