Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Ceylor

Ceylor condooms kopen? Een luxe ervaring.

Ceylor is een merk van het Zwitserse Lamprecht. Lamprecht fabriceerde in 1916 al condooms voor het Zwitserse leger om ongeplande zwangerschappen tijdens de oorlog te voorkomen. Ceylor is sinds 1950 op de markt. De condooms zijn verpakt in kenmerkende luxe kuipjes die het condoom goed beschermen. Bovendien ligt het reservoir altijd naar boven. Zo heeft u het condoom meteen goed vast, klaar om af te rollen!

Waarom kiest Condomerie voor Ceylor condooms?

Ceylor is een mooi merk met een luxe uitstraling dat niet in het assortiment van de Condomerie mag ontbreken. De kuipjes zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook reuze handig. Ze zijn heel makkelijk te openen en je hebt nooit meer je condoom verkeerd om vast. Behalve het standaard Blauband condoom biedt het merk een ruimer, een strakker en een dikker condoom. Er is ook een ribbel condoom en een droog condoom zonder glijmiddel.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen