Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Cupid Ltd.

Cupid vrouwencondoom kopen?

Cupid ltd uit India is in 1998 begonnen met het produceren van mannencondooms en produceert sinds 2010 ook een van de eerste latex vrouwencondooms. Deze condooms voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Sinds 2012 heeft WHO de Cupid vrouwencondooms "prequalified". Dit betekent dat de condooms door grote organisaties en stichtingen ingekocht kunnen worden om uit te delen.

De Cupid vrouwencondooms zijn uniek door het gebruik van een zacht sponsje in het condoom. Dit sponsje, dat er een beetje uitziet als een doughnut, helpt om het condoom makkelijk in te brengen en het daarna goed op de plaats te houden. De achtkantige buitenring heeft de vorm van een geopende bloem. Deze ring zorgt dat het condoom tijdens het vrijen niet naar binnen kan schieten.

Waarom kiest Condomerie voor Cupid vrouwencondooms?

Dit vrouwencondoom biedt, net als een mannencondoom, een goede bescherming tegen SOA en zwangerschap. Als het condoom eenmaal is ingebracht, zal het in principe goed blijven zitten. Voor veel mensen is dit een geruststellend gevoel. De ruime pasvorm biedt de man ook nog eens extra comfort. Probeer het vrouwencondoom ook eens, en ervaar de voordelen!Condomerie: we help you choose the best.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen