Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

ESP

ESP condooms, Enjoyable Safe Pleasure!

ESP is een condoommerk van Medical-Latex (DUA) SDN BHD, in Maleisie. Medical Latex produceert al sinds 1987 condooms en heeft een eigen research & development center. Als milieubewuste organisatie neemt ze haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo hebben ze een geavanceerd waterzuiveringssysteem gerealiseerd . Verder steunen ze lokale projecten die zich richten op het recyclen van materialen en monitoren ze steeds weer hoe ze hun eigen productieproces kunnen verbeteren.

Waarom kiest Condomerie voor ESP condooms?

ESP staat voor Enjoyable Safe Pleasure. Wij vinden dat ze deze belofte ook waarmaken. Als aanvulling op de verschillende standaardcondooms in ons assortiment kozen wij voor de leuke variaties (smaak condooms, ribbel condooms) die ESP te bieden heeft. Verrassende smaken als cognac en marshmallow, tornado wervelwind gevormde condooms en de vrolijke pakjes maken ESP condooms ook leuk om cadeau te doen.

Volgens informatie van de fabrikant zijn ESP condooms geschikt voor veganisten.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen