Ga direct naar hoofd-inhoud »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

U bent momenteel op:

Wingman condooms

Een Wingman condoom kopen? Extra makkelijk in het donker.

Wingman is een dun condoom met aan weerszijden kleine handgreepjes, de vleugels, waardoor het condoom razendsnel is aan te brengen. Met 1 hand, in één vloeiende beweging. Door het reliëf bovenop het logo van de ‘vleugels’ voel je in het donker meteen wat de bovenkant is.

Het Nederlandse condoommerk Wingman is opgericht en ontwikkeld door ingenieurs van de Technische Universiteit Delft. Het merk bestaat sinds 2012 en won twee jaar na oprichting de iF Design Award.

Waarom kiest Condomerie voor Wingman?

Het is een dun, handig en breder condoom dat aangenaam ruikt. Daarbij is het prachtig vormgegeven! Een goed uitgevoerd, vernieuwend idee. En de naam is mooi: oorspronkelijk verwijst het naar gevechtspiloten waarbij de team leader een Wingman krijgt toegewezen om hem te ondersteunen. Daarnaast is een Wingman een vriend die mee uit gaat en je helpt bij het vinden van een partner.Condomerie: we help you choose the best.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

BTW NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen