Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Wet Stuff

Benieuwd naar Wet Stuff siliconen glijmiddel?

Wet Stuff glijmiddelen worden sinds 1987 geproduceerd door Gel Works, inmiddels de grootste leverancier van glijmiddelen in Australië. De grondstoffen worden gekozen op basis van kwaliteit, niet op basis van prijs. Wet Stuff bevat alleen ingredienten die uitgebreid zijn getest en waarvan is bewezen dat ze veilig en huidvriendelijk zijn. De fabriek werkt met een streng kwaliteitsmanagement systeem, en is ISO gecertificeerd. En natuurlijk zijn alle Wet Stuff glijmiddelen veilig te combineren met condooms.

Waarom kiest de Condomerie voor Wet Stuff siliconen glijmiddel?

Wet Stuff biedt een hoge kwaliteit en een vriendelijke prijs. De Wet Stuff siliconen glijmiddelen bieden voor elk wat wils: de Bodyglide is geconcentreerd en glijdt opvallend lang. De Premium variant met rode stip is wat vloeibaarder en na gebruik makkelijk af te vegen. En de Wet Stuff Secrets is een combinatie van water en siliconen, wat een mooie romige crème oplevert.

Huidvriendelijk en condoomvriendelijk. Daar is Condomerie natuurlijk blij mee!Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen