Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Funny Condom Flamingo

H101 Pink Flamingo

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Hoeveelheid
H101 Pink Flamingo-1x1’s ()
€ 7,19

Beschikbaarheid: In voorraad

Snel Overzicht

Dit gekleurd latex fantasiecondoom is volstrekt uniek, want handbeschilderd en handgedompeld. Het fantasie-condoom is voor decoratie of een grapje maar biedt geen bescherming tegen zwangerschap en/of soa.
 

Aanvullende Informatie

Merk Art Condoms, Handpainted

Details

Dit latexcondoom is een volstrekt uniek, want handbeschilderd en handgedompeld. Het handbeschilderde fantasie-condoom is voor decoratie of een grapje maar biedt geen bescherming tegen zwangerschap en/of soa. Leuk als cadeautje, op een vibrator, op de schoorsteenmantel of in de collectie van verzamelaars. Kortom, heerlijke nonsens, maar bij safe-sex educatie trekt dit fantasiecondoom wel goed de aandacht, breekt het ijs en is een mooi prijsje voor bijvoorbeeld een SOA quiz. LET OP: SOLD AS NOVELTY ONLY. Dit fantasiecondoom kunt u niet als voorbehoedmiddel gebruiken. Het is niet getest en er is daarom geen garantie voor de kwaliteit. Nooit over een getest condoom heen gebruiken. Gebruik voor veilig vrijen uitsluitend een getest condoom! Om u te helpen herinneren dat dit novelty condooms zijn, sturen wij u bij deze producten een gratis getest condoom.
Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen