Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Sponsjes

Wat is een sponsje?

Een sponsje is een zachte flexibele tampon zonder touwtje dat u kunt gebruiken tijdens uw menstruatie. Het sponsje sluit de baarmoedermond af en neemt vocht op. Een sponsje biedt tot wel 8 uur onzichtbare bescherming en kan op verschillende momenten gebruikt worden. Omdat de sponsjes geen touwtje hebben, zoals gewone tampons, zijn ze erg geschikt om te gebruiken bij het sporten, in de sauna, of tijdens het vrijen.

Waarom kiest Condomerie voor sponsjes?

Sponstampons bieden de vrijheid om dingen te doen die tijdens de menstruatie met gewone tampons ongemakkelijk kunnen zijn, zoals seks. Bovendien helpt het om tijdens de menstruatie contact met bloed te voorkomen, en dit is belangrijk voor Safer Sex. (LET OP: Een sponsje draagt bij aan Safer Sex, maar het is zelf geen voorbehoedmiddel!) De sponsjes bij Condomerie zijn zo neutraal mogelijk en veilig te gebruiken in combinatie met condooms. De sponsjes zijn verkrijgbaar in een droge- en een vochtige variant. De vochtige sponsjes, zoals de Beppy wet en Gynotex Wet, beschikken over een huidvriendelijke gel. Hierdoor zijn ze makkelijker in te brengen. De droge variant is goedkoper en bedoeld voor de geoefende gebruiker. Eventueel kun u hier zelf wat glijmiddel aan toevoegen.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

BTW NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen