Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Vingercondooms

Wat is een vingercondoom?

Een vingercondoom is een klein condoom dat over de vinger afgerold kan worden. Na het afrollen van het vingercondoom blijft het condoom strak om de vinger zitten. Het latex vingercondoom wordt gebruikt in de medische zorg en de horeca maar kan ook een manier zijn om voorspel hygiënischer te maken.

Waarom kiest Condomerie voor vingercondooms?

Hygiëne is belangrijk, ook tijdens het vrijen. Door het gebruik van vingercondooms verklein je de kans op het overdragen van bacteriën (zoals gonorroe) via de handen. Denk er aan om goed de handen te wassen en probeer de nagels kort te houden. Wanneer u of uw partner een wondje aan een van de vingers heeft, kan een vingercondoom een handigere en hygiënischere oplossing zijn dan een pleister. Gebruik een vingercondoom maar een keer en gebruik nooit hetzelfde vinger condoom voor zowel anaal als vaginaal contact.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

BTW NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen