Ga direct naar hoofd-inhoud »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

U bent momenteel op:

Workshops

Condomerie geeft workshops over veilig vrijen, condoom gebruik, het vrouwencondoom en condoommaten.
Indien u meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met ons. De workshops worden gegeven in de Condomerie en op locatie.

Aids 2018:

Condomerie blijft de hele zomer open. 
Bovendien heeft ons team dit jaar een extra bijzondere zomer want Nederland is host van AIDS 2018.
De internationale Aids conferentie is de grootste gezondheidszorg conferentie ter wereld en werd voor het eerst gehouden in 1985. Het hoogtepunt van de AIDS epidemie.

Het congres zelf is niet openbaar, maar op dezelfde locatie vindt u ook de Global Village. Een soort minicongres met een mix van culturele activiteiten en workshops. Gratis toegankelijk voor  congresgangers maar zeker ook alle Amsterdammers en mensen die Amsterdam bezoeken. Voor de jongere bezoekers is er een " Youth Programme”. 

AIDS 2018: 22-27 juli. RAI Amsterdam
LINK: http://www.aids2018.org

Bijdrage Condomerie:

Speciaal voor conferentie bezoekers, verzorgt Condomerie een week lang speciale avond openstellingen. Een Meet & Greet met als doel onze kennis over condooms en glijmiddelen te delen met HIV preventie medewerkers van over de hele wereld.

Op 25 juli, is Condomerie een van de 37 Meet & Greet locaties van de  Positive Flame Tour georganiseerd door Power of Love. 

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

BTW NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen