Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Een Condoom Anoniem Kopen.

Condooms kopen in Condomerie Amsterdam.

De meest discrete manier om uw condooms te kopen, is in onze winkel in Amsterdam. Hier kunt u terecht voor ons gehele assortiment en alle informatie over condooms en glijmiddelen. Alles wat u vraagt, blijft tussen u en de medewerker achter de balie. En het volume van onze muziek staat zo afgesteld, dat niemand verstaat wat u vraagt. Kortom, in Condomerie kunt u echt uw condoom anoniem kopen.

Condooms anoniem bestellen in onze webshop.

Via onze website kunt u ook uw condoom anoniem bestellen. Onze bedrijfsnaam verschijnt niet op afschriften van uw bankrekening of credit card. Condomerie ontbreekt ook als afzender op het pakket. Nergens is aan het pakket te zien dat het om condooms of glijmiddel gaat. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u anoniem condooms toe te sturen. Geeft u uitdrukkelijk toestemming, dan bewaren we uw gegevens in een lokaal klantenbestand. Deze informatie gaat niet naar derden. Zie voor meer informatie ook ons privacybeleid.

Zowel in de winkel als online is bij Condomerie uw anonimiteit gewaarborgd. Wij hechten eraan dat anoniem condooms kopen bij Condomerie probleemloos verloopt.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen