Ga direct naar hoofd-inhoud »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

U bent momenteel op:

Gebruiksaanwijzing vrouwencondoom

HOE WORDT FEMIDOM GEBRUIKT?

Sommige vrouwen zullen het makkelijk vinden FEMIDOM de eerste keer zelf te proberen. Kies een ontspannen houding, liggend, zittend met uw knieën van elkaar of staand met een voet op een stoel.

Neem FEMIDOM voorzichtig uit de verpakking. U zult merken dat FEMIDOM is voorbehandeld met glijmiddel. Zorg dat de flexibele binnenring zich aan het gesloten einde van het vrouwencondoom bevindt. Knijp de binnenring tussen duim en middelvinger terwijl u in de binnenring blijft knijpen.

Breng met uw andere hand uw schaamlippen van elkaar. Breng de binnenring in de vagina en duw deze zo ver mogelijk naar binnen.

Hierna drukt u uw wijsvinger in het vrouwencondoom totdat u de onderkant van de binnenring kunt voelen. Duw nu de binnenring zo ver mogelijk in de vagina.

Het vrouwencondoom zit op de juiste plaats wanneer de binnenring net voorbij het schaambeen ligt. U voelt uw schaambeen door uw vinger, als deze enkele centimeters in uw vagina is, te bewegen in de richting van uw  buik. De buitenring en een klein deel van het condoom blijven buiten uw vagina. Dit is normaal, u en uw partner zullen hier niets van merken.

WAT GEBEURT ER TIJDENS HET VRIJEN?

Voor het inbrengen van FEMIDOM is het niet nodig dat de penis in erectie is. Het vrouwencondoom kan op ieder gewenst moment voor de gemeenschap worden ingebracht.

Het is aan te raden om de penis van uw partner in het condoom te leiden. Als u merkt dat de penis naast het condoom in de vagina komt, dan dient de penis terug getrokken te worden en alsnog in het condoom te worden gebracht.

Het is normaal dat FEMIDOM tijdens het vrijen gaat schuiven. Dit vermindert uw bescherming en gevoel niet, want de penis blijft geheel omsloten en het sperma blijft in het condoom.

HOE WORDT FEMIDOM VERWIJDERD?

Omdat FEMIDOM uw vagina geheel omsluit is het niet nodig dat de penis direct na de zaadlozing wordt terug- getrokken. U kunt het vrouwencondoom verwijderen wanneer dat u en uw partner het beste uitkomt. Voordat u FEMIDOM verwijdert, draait u de buitenring een slag, zodat het sperma in het condoom wordt gesloten. Daarna trekt u voorzichtig het condoom uit de vagina. Stop het gebruikte condoom weer in de verpakking en gooi het in een afvalbak. In geen geval door het toilet spoelen. Gebruik bij elke gemeenschap een nieuw vrouwencondoom.

 

 

 

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

BTW NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen