Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

7 manieren om een passend condoom te vinden

Condooms op maat zijn comfortabel, knappen minder snel en glijden niet makkelijk af. Ze verhogen zo het plezier tijdens het vrijen. Gelukkig zijn er condooms in allerlei soorten en maten. Om deze objectief met elkaar te kunnen vergelijken heeft Condomerie een eigen maatsysteem ontwikkeld: de Condomerie Amsterdam Standaard (kortweg: CAS). Ieder condoom dat we verkopen is door ons gemeten en ingedeeld in dit systeem. Maar welke maat past bij u? Hieronder vind u 7 manieren om daar achter te komen.

CAS systeem
Condomerie heeft alle condooms in het assortiment ondergebracht in een maatsysteem: CAS. Bij ieder condoom wordt de CAS-maat vermeld. Zo kunt u snel de maat vinden van een condoom dat u al eens gebruikt heeft. Op basis van uw ervaring met dit condoom kunt u dan kiezen voor condooms met dezelfde, een ruimere of strakkere CAS-maat.
Condooms op maat
Meten is weten! Vul uw penisomtrek en -lengte in en krijg een advies op maat.
Geen zin om te meten?
Geen zin om te meten, maar wel een idee van wat u nodig heeft? Zoek dan simpelweg via de functies: small, medium, large, extra large
Proefpakketten
Wilt u liever zelf verschillende condooms uitproberen? Bekijk dan onze proefpakketten. Ieder pakket bevat condooms met een vergelijkbare maat, maar van verschillende merken.
Vrouwencondoom
Het vrouwencondoom wordt door de vrouw gedragen. De man hoeft geen condoom meer om en de maat speelt bijna geen rol . Ook een volledige erectie is niet nodig. Ander voordeel is dat het vrouwencondoom van te voren kan worden ingebracht en na de gemeenschap niet onmiddellijk verwijderd hoeft te worden (zoals bij een mannencondoom).
Andere maatsystemen
Een aantal condoommerken werkt met een eigen maatsysteem. De moeite van het proberen waard.
MySize & THEYFIT. Ze hebben een ruim aanbod en geven advies over het vinden van de juiste maat.
Neem contact met ons op!
De Condomerie heeft meer dan 25 jaar ervaring met het geven van advies over condooms en condoomgebruik. Iedereen is van harte welkom om eens langs te komen in onze winkel in Amsterdam. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen.
Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen