Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Glyde Health

Glyde Health condooms uit Australie in Amsterdam kopen?

Het Australische merk Glyde Health levert condooms wereldwijd (de productie is in Maleisie). Glyde Health levert onder andere aan overheidsklinieken, ziekenhuizen, AIDS councils en andere NGO’s. De Glyde condooms en liklapjes zijn vegan, wat betekent dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt, en dat de grondstoffen niet op dieren zijn getest. De Glyde producten dragen het keurmerk van The Vegan Society.

Waarom biedt Condomerie Glyde Health condooms?

De Glyde condooms zijn gemaakt van latex en zijn dubbel gewassen, waardoor het condoom neutraal ruikt. Bovendien zijn alle Glyde condooms vrij dun. U hoeft dus niet speciaal voor een „ultradunne” variant te kiezen. De condooms zijn beschikbaar in verschillende maten, van een standaard maat condoom (53 mm), tot grote condooms (60 mm). Daarnaast levert Glyde Vegan meerdere smaak condooms : zoals het Glyde aardbei condoom en de bijzondere Wildberry condooms. Eindelijk variatie voor onze veganistische klanten.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen