Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Ormelle

Ormelle vrouwencondoom, de moeite van het proberen waard.

Ormelle wordt geproduceerd door het Franse bedrijf Sugant. Sinds 2003 focust Sugant op het leveren van innovatieve producten en producten van een hoge kwaliteit. Zij leveren hygiënische producten voor vrouwen, seksuele ‘wellness’ producten en anticonceptie, zoals het Ormelle vrouwencondoom. Sugant komt van ‚Sugam’ , een Dravidiaans woord voor geluk en gezondheid.

Waarom kiest Condomerie voor Ormelle vrouwencondooms?

Het Ormelle vrouwencondoom is gemaakt van transparant latex. Ormelle heeft een zachte ring aan de buitenkant van het condoom en een kleinere ring aan de binnenkant. Door deze ringen kan het condoom in de vagina ingebracht worden en blijft het tijdens het vrijen op zijn plaats zitten. Hierdoor beschermt het condoom bij juist gebruik goed tegen SOA en zwangerschap. Ormelle vrouwencondooms voldoen aan de Europese normen en zijn ISO gecertificeerd. Extra voordelen van Ormelle zijn het zachte materiaal en de zachte flexibele buitenring. En uiteraard het natuurlijke gevoel dat dit ruime condoom biedt. Een gevoel dat wordt versterkt door het extra siliconen glijmiddel aan de binnenkant. Probeer het Ormelle vrouwencondoom, en oordeel zelf!Condomerie: we help you choose the best.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen