Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Protex

Protex Original condooms , ultra dun en latex vrij.

Protex Original is onderdeel van Sagami, een Japanse fabrikant die bekent staat om zijn innovatieve producten. De verspreiding van hun producten is sinds de oprichting in 1934 uitgebreid naar 80 landen wereldwijd. Protex Original 0.02 condooms zijn een van de dunste condooms ter wereld dankzij het gebruik van het materiaal polyurethaan. Deze dunne latexvrije condooms voldoen aan de Europese normen voor condooms. Protex condooms zijn geschikt voor iedereen met een latex allergie en een goede keuze voor iedereen die graag een dun condoom gebruikt.

Waarom kiest Condomerie voor Protex condooms?

Condomerie vindt het belangrijk dat er alternatieven beschikbaar zijn voor mensen met een latex allergie. En condooms die natuurlijk aanvoelen, kunnen helpen om mensen die niet van condooms houden, toch over de streep te trekken. Protex condooms bieden deze combinatie en worden inmiddels gebruikt door zowel mensen met een latex allergie, als mensen zonder latex allergie.

Het voordeel van polyurethaan is dat het goed lichaamswarmte door laat, het ruikt niet naar latex en is prachtig transparant. Nadeel is dat het nauwelijks rekbaar is, waardoor het minder geschikt is voor mannen die een groter condoom nodig hebben.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen