Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

RFSU

RFSU condooms: een lange traditie.

De vooruitstrevende Zweedse organisatie RFSU is in 1933 opgericht door Elise Ottesen–Jensen. Issues waren de verandering en verbetering van abortusrechten, het beschikbaar maken van voorbehoedmiddelen en het tegengaan van discriminatie tegen homoseksuelen. Om deze campagnes te kunnen betalen begon RFSU met het verkopen van condooms. Na meer dan 75 jaar verkopen zij nog steeds condooms, natuurlijk verkrijgbaar bij Condomerie!.

Waarom kiest Condomerie voor RFSU condooms?

RFSU is een vooruitstrevende organisatie met een lange en mooie traditie. Daarbij maken ze ook gewoon goede condooms. Door de platte en discrete verpakking kunnen de condooms makkelijk meegenomen worden voor onderweg. En het smalle folie zorgt voor minder afval. Een merk met aandacht voor mens en milieu. Daar zijn we blij mee!

De RFSU condooms bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn niet op dieren getest.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen