Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Bioglide

Bioglide gel, een biologisch glijmiddel.

Het Duitse Joydivision international AG is sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid tot een toonaangevende Europese fabrikant van sensuele-erotische lifestyle-producten .Sinds 2014 hebben ze ook een “tak” in Atlanta/Georgia (USA). Joydivision is de innovatieve uitvinder van het allereerste 100% natuurlijke glijmiddel BIOglide.

Bioglide is een glijmiddel op waterbasis, veganistisch, dermatologisch - en klinisch getest (niet op dieren) en zonder enige kunstmatige ingrediënten of synthetische geurstoffen. Het is gecertificeerd als natuurlijk: Natural product standard approved door BDiH. Bioglide wordt geproduceerd in Duitsland.

Milieuvriendelijke productie en de principes van duurzaam ondernemen staan hoog in het vaandel. Bioglide is dan ook CO2 neutraal, doordat ze de CO2-uitstoot tijdens het productieproces compenseren via het CO2 klimaatbeschermingsproject "ArBolivia"

Waarom kiest Condomerie voor Bioglide gel?

Eenvoud dient de mens, en met de aangenaam korte ingrediëntenlijst voldoet Bioglide (met behoud van een hoge kwaliteit ) aan die eenvoud.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen