Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

KY

KY glijmiddel van Johnson en Johnson

Robert Wood Johnson een Amerikaanse ondernemer en industrieel richtte met zijn broers James Wood Johnson and Edward Mead Johnson in 1886 het bedrijf Johnson & Johnson op. Tegenwoordig bestaat Johnson & Johnson uit meer dan 250 bedrijven in 57 landen. Het streven van de gebroeders Johnson was het vervullen van de behoeften in de gezondheidszorg voor zowel healthcare professionals als consumenten. Dit resulteerde in een hoge kwaliteit met een lage prijs. K-Y Jelly was van origine bedoeld als “chirurgisch glijmiddel”. Het wordt dan ook nu nog gebruikt in ziekenhuizen bijvoorbeeld bij het maken van echo’s.

Waterbasis glijmiddel ky bevat geen kleurstoffen en is ongeparfumeerd.

Grappig weetje: K-Y Jelly vindt ook aftrek in de horror-film industie om een "slimy" effect te geven aan bijvoorbeeld monsters.

Waarom kiest Condomerie voor K-Y glijmiddel?

Het is een geweldig glijmiddel op waterbasis dat al jaren een stabiele kwaliteit levert. Geen fratsen, gewoon goed.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen