Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

YesYesYes

Yes, een organisch en natuurlijk glijmiddel.

De Yes Yes Company Ltd is in 2003 opgericht door twee vriendinnen Susi Lennox en Sarah Brooks, vanuit de gedachte een nieuw glijmiddel op de markt te brengen dat zowel in product als productieproces anders is dan anderen, met de nadruk op natuurlijk én milieubewust. Yes producten zijn gecertificeerd organisch en plantaardig met keurmerken van zowel Vegetarian Society en Organic Soil Association. Het bedrijf ontving vele verschillende awards waaronder bijvoorbeeld de zeer prestigieuze Best Organic Bodycare Product Award (2010 & 2011) .

Waarom kiest Condomerie voor Yes glijmiddel?

De Condomerie verkoopt Yes glijmiddelen, omdat ze plezierig zijn in gebruik. Het ruikt bijvoorbeeld aangenaam en plakt niet. Bovendien staan wij volledig achter de filosofie van bedrijven die gericht zijn op milieubewust en diervriendelijk produceren.

Yes biedt waterbasis en oliebasis glijmiddel. Daarnaast is er de vaginale moisturiser Yes VM. Deze biedt extra verlichting bij vaginale droogheid. Yes But is speciaal afgestemd op anaal contact.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen