Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Glijmiddel zonder parabenen

Op zoek naar Parabeen vrije glijmiddelen?

Deze glijmiddelen zijn vrij van parabenen. Yes en Wet Stuff Naturally zijn bovendien op een milieuvriendelijke manier geproduceerd.

Condomerie probeert zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van het nieuws rondom de ingrediënten van de producten die we verkopen. Soms zijn de meningen verdeeld.

Condomerie zal zelf niet adviseren over het wel of niet gebruiken van parabenen of andere conserveermiddelen. Wel proberen we onze klanten zoveel mogelijk opties te bieden. Zo kan iedereen zelf bepalen wat het beste voor hem of haar is.

Heeft u het vermoeden dat u overgevoelig bent voor glijmiddel? Wij raden dan aan om in de eerste instantie op zoek te gaan naar een glijmiddel zonder parabenen en zonder glycerine. Vaak helpt dit al.

Als alternatief voor parabenen (die als conserveermiddel dienen) wordt ook wel citric acid gebruikt. Het kan gebeuren dat u juist hier gevoelig voor bent.

U kunt altijd contact met ons opnemen als u twijfelt. We zijn geen artsen en kunnen dus ook geen diagnose stellen. Maar we kunnen u wel helpen een verstandige keuze te maken uit ons assortiment zodat u zo snel mogelijk bij het juiste glijmiddel voor u komt.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen