Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Vruchtbaarheidsvriendelijk

Wil je zwanger worden en wil je glijmiddel gebruiken?

Zaadvriendelijke glijmiddelen zijn ontworpen voor alle koppels die glijmiddel willen gebruiken en die proberen zwanger te worden. Het helpt bij het creeren van de juiste omgeving, een omgeving die veilig is voor sperma en die het bevruchtingsproces bevordert.

Vrijen “op commando” rond de ovulatie kan tot negatieve gevoelens en vaginale droogheid leiden. Stress kan in belangrijke mate het plezier van een vrijpartij beïnvloeden. Het is dan ook niet zo gek dat paren met een kinderwens soms geconfronteerd worden met vaginale droogheid.

Waarom kiest de Condomerie voor vruchtbaarheidsvriendelijk glijmiddel?

Wat weinigen weten is dat veel vaginale glijmiddelen schadelijk kunnen zijn voor sperma en niet gebruikt zouden moeten worden door paren met een kinderwens. Ook als op de verpakking niet expliciet staat vermeld dat het middel “zaaddodend” is.

In dit geval adviseren wij vruchtbaarheidsvriendelijke glijmiddelen te gebruiken, waardoor zaadcellen zich vrijelijk kunnen bewegen in de vagina. Seksuele gezondheid gaat niet alleen over preventie. Het gaat ook over het zelf kunnen plannen van gezinsuitbreiding.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen