Ga direct naar hoofd-inhoud »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

U bent momenteel op:

Privacy & Discretie

Uw condoom anoniem kopen?

Als u uw condoom anoniem, snel en makkelijk wilt kopen, kunt u natuurlijk prima terecht in onze winkel in Amsterdam. Als u uitgebreide informatie wenst, dan geven we dat graag. Maar wij begrijpen het ook als u zonder gedoe een pakje zo snel mogelijk wilt meenemen.

De muziek in onze winkel staat altijd zo afgesteld, dat andere klanten niet kunnen horen wat u vraagt.

Condooms anoniem bestellen.

Als u niet naar onze Condomerie in Amsterdam kunt komen, dan is anoniem bestellen in onze online condoomshop wel zo makkelijk.

Wij doen ons best om de bestelprocedure zo anoniem en discreet mogelijk te houden. Condomerie gebruikt uw informatie alleen voor het doel waarvoor u het heeft verstrekt, het correct verwerken van uw bestelling. Wij zullen nooit ongevraagd uw informatie doorgeven aan derden. Condomerie bewaart uw gegevens niet in een klantenbestand, tenzij u daar uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven.

Zie ook ons Privacy Beleid onderaan deze pagina

Naam op bankafschrift.

Voor de betalingen per bank maakt Condomerie geen gebruik van de naam Condomerie of Het Gulden Vlies. Zo blijft uw privacy op de bankafschriften gewaarborgd.

Naam op MultiSafePay afschrift

Voor de betalingen per MultiSafePay (credit card en IDEAL) maakt de Condomerie geen gebruik van de naam Condomerie of Het Gulden Vlies. Zo blijft ook ook uw privacy op creditcard afschriften gewaarborgd

Uw condooms anoniem verstuurd.

We versturen de goederen in een discrete verpakking. U bepaalt natuurlijk zelf welke naam u op de enveloppe wilt. Als afzender staat op het pakje nergens 'Condomerie' of 'Het Gulden Vlies'. Waar mogelijk versturen wij uw bestelling in een envelop die door de brievenbus kan. Sommige pakjes zijn echter te groot, en worden door de postbode aangeboden.

Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

BTW NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen