Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Privacy & Discretie

Uw condoom anoniem kopen?

Als u uw condoom anoniem, snel en makkelijk wilt kopen, kunt u natuurlijk prima terecht in onze winkel in Amsterdam. Als u uitgebreide informatie wenst, dan geven we dat graag. Maar wij begrijpen het ook als u zonder gedoe een pakje zo snel mogelijk wilt meenemen.

De muziek in onze winkel staat altijd zo afgesteld, dat andere klanten niet kunnen horen wat u vraagt.

Condooms anoniem bestellen.

Als u niet naar onze Condomerie in Amsterdam kunt komen, dan is anoniem bestellen in onze online condoomshop wel zo makkelijk.

Wij doen ons best om de bestelprocedure zo anoniem en discreet mogelijk te houden. Condomerie gebruikt uw informatie alleen voor het doel waarvoor u het heeft verstrekt, het correct verwerken van uw bestelling. Wij zullen nooit ongevraagd uw informatie doorgeven aan derden. Condomerie bewaart uw gegevens niet in een klantenbestand, tenzij u daar uitdrukkelijk toestemming voor heeft gegeven.

Zie ook ons Privacy Beleid onderaan deze pagina

Naam op bankafschrift.

Voor de betalingen per bank maakt Condomerie geen gebruik van de naam Condomerie of Het Gulden Vlies. Zo blijft uw privacy op de bankafschriften gewaarborgd.

Als u in onze winkel met PIN betaalt, komt onze naam WEL op het afschrift te staan. Als u dit niet wenst, kunt u het beste contant betalen.

Naam op MultiSafePay afschrift

Voor de betalingen per MultiSafePay (credit card en IDEAL) maakt de Condomerie geen gebruik van de naam Condomerie of Het Gulden Vlies. Zo blijft ook ook uw privacy op creditcard afschriften gewaarborgd

Uw condooms anoniem verstuurd.

We versturen de goederen in een discrete verpakking. U bepaalt natuurlijk zelf welke naam u op de enveloppe wilt. Als afzender staat op het pakje nergens 'Condomerie' of 'Het Gulden Vlies'. Waar mogelijk versturen wij uw bestelling in een envelop die door de brievenbus kan. Sommige pakjes zijn echter te groot, en worden door de postbode aangeboden.

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze zal niet vaker dan 6 keer per jaar verstuurd worden. In deze nieuwsbrief houden we op de hoogte van nieuws omtrent condooms, glijmiddelen, veilig vrijen en Condomerie.

In iedere nieuwsbrief zit de mogelijkheid u uit te schrijven via een link.

U kunt ook ons een e-mail sturen met de vraag of we u uit de mailinglijst willen verwijderen. Dit zullen we dan zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 2 weken, doen en u hiervan een bevestiging sturen.

U ontvangt onze nieuwsbrief alleen als u zich hier zelf voor heeft ingeschreven.

Voor het versturen van de nieuwsbrief maken we gebruik van de services van het bedrijf MAILCHIMP. U vindt het privacystatement van mailchimp op: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Ons privacybeleid

Wilt u meer weten over wat wij doen met uw gegevens en hoe we deze beschermen? Bekijk dan ook ons Privacybeleid.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

BTW NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen