Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Glijmiddel Fun

Glijmiddel met een extra leuk effect.

Glijmiddel kan verlichting bieden bij vaginale droogheid en het kan extra bescherming bieden aan het condoom. Maar soms is glijmiddel ook gewoon leuk en spannend. Denk dan bijvoorbeeld aan glijmiddel met smaak, tintelend glijmiddel of verwarmend glijmiddel. Gewone massage olie tast latex condooms aan, maar een siliconen glijmiddel masseert ook prima!

Waterbasis glijmiddel of siliconen basis glijmiddel?

Glijmiddel met smaak is meestal op waterbasis. Siliconen glijmiddel mag je ook in je mond krijgen, maar geeft een vettig gevoel. Veel mensen vinden dat niet lekker. Natuurlijk is er glijmiddel met aardbeiensmaak, maar groene thee en karamel zijn ook leuk om te proberen.

Siliconen glijmiddel is heel geschikt om mee te masseren en tast condooms niet aan. Vooral de Wet Stuff Touch is fijn als massagegel.

Alle glijmiddelen in ons assortiment zijn te combineren me latex condooms. Zo niet, dan wordt dat expliciet vermeld.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen