Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Extra dun

Een dun condoom voor meer gevoel.

Wist je dat condooms niet alleen te krijgen zijn in verschillende kleuren en maten, maar dat er ook verschillende diktes bestaan? Zo kun je voor meer gevoel kiezen voor een extra dun condoom.

De techniek schrijdt voort waardoor condooms steeds dunner kunnen worden. Veel merken doen dan ook hun best de prijs voor het dunste condoom weg te slepen. Dun is fijn, maar zijn dunne condooms ook veilig?

Condomerie verkoopt alleen dunne condooms die uitgebreid zijn getest en volledig voldoen aan de Europese kwaliteitseisen. Een goedgekeurd dun condoom voldoet aan dezelfde normen als een standaard condoom en is daarom geschikt voor veilig vrijen. Toch raadt Condomerie het gebruik van een extra dun condoom af bij anaal contact en blijft de juiste condoom maat belangrijk voor optimale bescherming.

Waarom kiest Condomerie voor dunne condooms?

Condomerie heeft een breed assortiment en biedt de grootste variatie in condooms. Extra dunne condooms zorgen voor de ultieme intieme ervaring en kunnen zo de feestvreugde verhogen. In ons assortiment heb je de keuze uit veel verschillende soorten condooms in verschillende prijsklasse en van verschillende latex en non-latex materialen. Overdonderd door de grote variatie? Kies dan voor het Condomerie Extra Dun Proefpakket.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen