Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Extra sterk

Een extra dik condoom voor een zekerder gevoel.

Wist u dat condooms niet alleen te krijgen zijn in verschillende kleuren en maten, maar dat er ook verschillende diktes bestaan? Zo kunt u voor een zekerder gevoel kiezen voor een extra dik condoom.

De techniek schrijdt voort waardoor condooms steeds dunner kunnen worden. Veel merken doen dan ook hun best de prijs voor het dunste condoom weg te slepen.

Maar niet iedereen zoekt het aller dunste condoom. Op sommige momenten wilt u misschien juist wat extra zekerheid. Een dikker condoom is dan het proberen waard.

Condomerie verkoopt alleen dikke condooms die uitgebreid zijn getest en volledig voldoen aan de Europese kwaliteitseisen. Een goedgekeurd dik condoom voldoet aan dezelfde normen als een standaard condoom. Ze zijn dus beide geschikt voor veilig vrijen. Ook bij anaal contact. En ook bij extra dikke condooms is de juiste condoom maat en voldoende glijmiddel belangrijk voor optimale bescherming.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen