Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Latex vrij

Heeft u een latex allergie?

Bij Condomerie vindt u diverse latexvrije condooms. Denk bijvoorbeeld aan de De Durex Real Feeling en Manix Skyn van Isopreen en de Protex Original van polyurethaan.

Deze condooms zijn niet gemaakt van natuurlijk rubber latex en bevatten niet de latex eiwitten waar sommigen op reageren. Daardoor zijn ze geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor natuurlijk latex of een bestanddeel daarvan. De polyurethaan condooms bevatten ook andere hulpstoffen dan andere condooms en kunnen een oplossing zijn voor mensen met een gevoeligheid voor rubber hulpstoffen.

Let op:De meeste latex vrije condooms kunnen -net als latex condooms- alleen gebruikt worden met glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis. Controleer voor de zekerheid altijd de gebruiksaanwijzing.

Bekijk ook onze Allergiewijzer om meer te weten te komen over latex allergie.

Waarom kiest Condomerie voor latex vrije condooms?

We krijgen regelmatig mensen langs die vermoeden dat ze een "condoom allergie" hebben. Natuurlijk raden we altijd aan om ook langs te gaan bij de huisarts, want wellicht is er iets anders aan de hand. Maar verder vinden wij het een kunst om mensen te helpen het juiste condoom te vinden. De ene allergie of gevoeligheid is de andere niet. Soms is het al voldoende om van merk te wisselen, soms is een polyurethaan condoom de enige oplossing.

Bij twijfel raden we mensen onze latex vrije condoom proefpakketten aan. Een voordelige manier om verschillende merken uit te proberen.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen