Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Durex

Durex condooms bestellen?

The London Rubber Company is in 1915 is opgericht door L.A. Jackson. De naam Durex werd in 1929 geregistreerd. De onderneming importeerde condooms en kappersbenodigheden om door te verkopen. De range met Durex Play glijmiddelen werd in 2003 gelanceerd en regelmatig uitgebreid met nieuwe verrassende varianten. In 2010 werd Durex gekocht door Reckitt Benckiser.

Waarom kiest Condomerie voor Durex condooms?

Durex condooms staan al jaren voor kwaliteit. Daarbij loopt Durex voorop bij nieuwe ontwikkelingen en biedt vaak als een van de eersten een nieuw soort condoom. Denk aan Durex Real Feeling en Durex Tingle Me. Durex besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de condooms en glijmiddelen, maar probeert ook bij te dragen aan meer plezier bij het vrijen. En alles wat bijdraagt aan Safe Sex en Serious Fun, vinden wij van Condomerie de moeite van het proberen waard.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen