Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Femidom / Reality

Femidom vrouwencondooms proberen?

Femidom is onderdeel van The Female Health Company, een bedrijf dat zich voornamelijk richt op NGO’s en overheidsinstanties gericht op HIV/AIDS preventie en gezinsplannings programma’s. Sinds de eerste distributie van Femidom in 2007 is Femidom inmiddels te vinden in 144 landen wereldwijd.

Het vrouwen condoom is een groot condoom met een kleine ring aan de binnenkant en een zachte grotere ring aan de buitenkant van het condoom. Door deze ringen kan het condoom in de vagina ingebracht worden en blijft het tijdens het vrijen op zijn plaats zitten. Hierdoor beschermt het condoom bij juist gebruik goed tegen SOA en zwangerschap.Deze vrouwencondooms voldoen aan de Europese normen en zijn ISO gecertificeerd.

Waarom kiest Condomerie voor Femidom condooms?

Condomerie biedt het vrouwencondoom aan vanwege de vele voordelen. Het is echt een mooie aanvulling op de ruime keuze aan mannencondooms. Het kan van te voren worden ingebracht, past bijna altijd en blijft in alle posities goed zitten. Een groot voordeel van het Femidom vrouwencondoom is het materiaal waarvan het gemaakt is. Femidom vrouwencondooms zijn gemaakt van nitriel, een sterk materiaal dat een neutrale geur heeft en snel lichaamswarmte aanneemt. Omdat Femidom gemaakt is van nitriel, kan dit condoom ook gebruikt worden door mensen met een latex allergie. In tegenstelling tot latex condooms kunt u Femidom ook combineren met glijmiddelen op oliebasis.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen