Start chat!
Chat accepted!
Sorry, the chat is not available at this moment.

Skip to Main Content »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

You're currently on:

Siliconen Glijmiddel

Siliconen glijmiddel: plakt niet en blijft lang zacht.

Glijmiddel op siliconen basis gaat erg lang mee en voelt zijdezacht aan. Het geeft de ervaring van olie, maar tast condooms niet aan. Siliconen glijmiddel is ook geschikt voor massage of voor onder de douche (Pas op, wordt glad!). Na gebruik wel even afwassen. Omdat het geen conserveermiddelen, glycerine of smaakstoffen bevat, is het in veel gevallen geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Doordat siliconen glijmiddelen zo lang glad blijven, worden ze vaak gebruikt voor anaal contact.

Siliconen glijmiddelen lijken erg op elkaar maar kennen toch kleine verschillen. De Pjur Bodyglide en Wet Stuff Bodyglide zijn vrij geconcentreerd en voelen dikker aan. De Wet Stuff Premium, Wet Stuff Touch en de Durex Play Real Feeling zijn vloeibaarder en makkelijker af te vegen.

Het nadeel van siliconen glijmiddel is, dat het lastiger te verwijderen is en vlekken kan geven in satijnen/zijden lakens. De meeste vlekken zijn echter prima aan te pakken met een vetoplossend (afwas)middel. Siliconen glijmiddelen kun je beter niet combineren met siliconen sex speeltjes, deze kunnen beschadigd raken.Condomerie: we help you choose the best.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

VAT NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen