Ga direct naar hoofd-inhoud »

Worlds First Condom Speciality Shop
 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Taal

U bent momenteel op:

SOA Testen

Condomerie Afhaalpunt voor SOA-Testen.

Sinds enige tijd is Condomerie een afhaalpunt voor de Soa Testen van SOAPOLI-ONLINE.

SOAPOLI-ONLINE levert thuistesten, maar geen zelf afleestesten. Het grootste verschil is dat u de test niet zelf afleest ,maar dat u deze naar een laboratorium stuurt en dat de testuitslagen door SOAPOLI-ONLINE aan u bekend gemaakt zullen worden. 

Bij de test ontvangt u een testkit met de benodigde materialen (voor zowel man als vrouw) om zelf bloed, urine of een uitstrijkje af te nemen. Tevens vindt u in de testkit de speciale medische retourenveloppe waarmee u de test gratis naar een professioneel laboratorium kunt sturen (adressticker zit erbij).

U ontvangt de uitslag van de SOA test binnen enkele werkdagen via e-mail, SMS of telefoon. (U kunt zelf aangeven hoe u de uitslag wenst te ontvangen).

Bij elke SOA-test staat de incubatietijd vermeld. Dit is de periode die moet zitten tussen het laatste onveilige contact en het moment waarop u een specifieke test kunt uitvoeren. Let hier goed op!

Al de testen van SOAPOLI-ONLINE worden geanalyseerd in een laboratorium. Het laboratorium waar ze mee samen werken is CCKL-gecertificeerd en garandeert daarmee de hoogst haalbare betrouwbaarheid als het gaat om de uitslag. De kwaliteit is hetzelfde als wanneer uw SOA-test via de huisarts, een SOA poli of een specialist in het ziekenhuis zou gaan.

Condomerie verkoopt de testen niet via de webshop, online bestellen kunt u doen bij soapoli online.

Maar als u uw test liever zelf direct afhaalt, kunt u in onze winkel terecht.

Medewerkers van de Condomerie mogen en zullen u niet adviseren. Het is daarom belangrijk dat u van te voren goed kijkt op SOAPOLI-ONLINE wat u wilt kopen (hier staan ook de prijzen vermeld). Bekijk de SOA-testwijzer voor een gericht testadvies behorend bij uw gelopen risico en de incubatietijd waar u rekening mee moet houden. Komt u hier niet uit, neem dan contact op met de medewerkers van SOAPOLI-ONLINE; zij helpen u graag verder.

Op SOAPOLI-ONLINE wordt uitgelegd hoe de procedure eruit ziet. Ipv bestellen via de site haalt u uw test op bij Condomerie in hartje Amsterdam vlak achter Bijenkorf en het Beursgebouw. U hoeft geen afspraak te maken. Binnen lopen en vermelden welke test u zoekt is voldoende.

Bij het afhalen van een SOA test hoeft u geen gegevens achter te laten, u blijft anoniem. In onze winkel kunt u contant of met PIN betalen. Contant is volledig anoniem. Als u pint komt de naam Condomerie op uw afschrift. De vermelding SOA test echter NIET!

Zodra u de test in huis heeft, activeert u de test met de activeercode. Het testmateriaal stuurt u in de bijgeleverde retour enveloppe naar het laboratorium. Na enkele dagen ontvangt u de uitslag via Soa Poli Online.

Bij vragen over het afnemen van de test of over uw uitslag, staan er altijd twee SOA verpleegkundigen van SOAPOLI-ONLINE voor u klaar om telefonisch of per mail te helpen of te adviseren. De verpleegkundigen zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 12.00 en 17.00 uur. Telefoonnummer.:085 303 1599.

 Condomerie: we help you choose the best.

  

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over de nieuwsbrief
Bij inschrijving ontvangt u ca. 6 keer per jaar via Mailchimp onze nieuwsbrief. Afmelden kan dmv een link in de nieuwsbrief, of door contact met ons op te nemen.
 
Over ons
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.

kvk. 33193870.

BTW NL0086.82.033.b01.

Volg ons

Volg ons op social media:

Nieuwsbrief
Klantbeoordelingen