Vers van de pers

Condomerie brengt deze boeken graag onder de aandacht. Omdat voorlichting steeds weer opnieuw belangrijk is. En omdat we er in worden genoemd, en daar zijn we trots op! We zien het condoom als een onderdeel van een hele reeks aan voorbehoedmiddelen. De keuze die je maakt hangt af van de omstandigheden en kan verschillen per levensfase.

 

De anticonceptie bijbel

 

Anneloes Nieuwenhuijse, het brein achter LotteLust.nl, en Laura Hiddinga hebben  een helder en duidelijk boek geschreven over alles wat je wilt weten van elke vorm van anticonceptie.

Door praktische informatie te combineren met ervaringen van andere vrouwen en een toelichting van gynaecologen en huisartsen, is dit een complete en toegankelijk geschreven informatiegids – in een stijlvol jasje.

 

Yes Baby

In de zomer van 2018 schreven Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen het pamflet Damn, Honey. Een positief pleidooi om te doen waar je zelf zin in hebt. Speciaal voor middelbare scholieren schreven zij nu een nieuw pamflet: Yes Baby, waarin ze diverse thema’s aanpakken waar vooral scholieren mee te maken krijgen én waarin ze uitleggen dat je nooit te jong bent om feminist te zijn.

 Yara (27): ‘’Ik had dit boekje zó graag willen lezen in mijn puberende jaren. Ik weet in elk geval wat ik mijn (nog niet bestaande) dochter ga geven!''